WEBINAR-PREHRANSKA OBRAVNAVA BOLNIKOV Z VIRUSOM SARS-CoV-2

PRAKTIČNE USMERITVE IN ESPEN STROKOVNA STALIŠČA ZA PREHRANSKO OBRAVNAVO BOLNIKOV Z VIRUSOM SARS-CoV-2   Slovenskega združenja za klinično prehrano in podjetja Abbott Laboratories
PROGRAM Četrtek, 9. 4. 2020, 15.00 – 16.00
Prehrana in okužba z virusom SARS-CoV-2 asist. dr. Milena Blaž – Kovač, dr. med  
ESPEN strokovna stališča za prehransko obravnavo bolnikov z okužbo SARS-CoV-2 doc. dr. Nada Rotovnik Kozjek, dr. med  
Prehranska podpora v času zdravljenja bolnikov z okužbo SARS-CoV-2 (Abbott) Eva Peklaj, asist. univ. dipl. inž. živil. teh.
Predavanje bo potekalo v živo. Potrdilo o prisotnosti boste prejeli po zaključenem dogodku. Povezavo do spletnega mesta, kjer bo predavanje, boste prejeli 20 min pred srečanjem.
PRIJAVA na WEBINAR

© SZKP 2018. Vse pravice pridržane.