LLL tečaj: Prehrana pri starostnikih

Spoštovani,

Vabimo vas na LLL tečaj: Prehrana pri starostnikih, ki bo potekal 16.12.2021 preko spleta. Število mest je omejeno. Dogodek je brezplačen.

Webinar link: https://szkp.my.webex.com/szkp.my/j.php?MTID=m4f3cbd3953c049ed7441c1da20699775

Prijave na https://forms.gle/6akLrA1iZARbzupP9

Program:

16:00-16:30Epidemiologija, etiologija in posledice podhranjenosti pri starostnikih – Milena Blaž Kovač
16:30-17:00Prehransko presejanje, ocena in diagnoza. Prehranski nasveti in oralni prehranski dodatki pri starostnikih – Neža Majdič
17:00-17:30Enteralna in parenteralna prehrana pri starostnikih – Tajda Košir Božič
17:30-18:00S starostjo povezana sarkopenija – Nada Rotovnik Kozjek
18:00-18:10ODMOR
18:10-18:20Klinični primer 1 – Klemen Schara
18:20-18:30Klinični primer 2 – Karla Berlec
18:30Test

Navodila za prijavo na LLL webinar

1. Vsi udeleženci se morajo registrirati na ESPEN LLL strani in si tam ustvariti račun (tisti, ki ga že imajo oz so že člani ESPEN, lahko ta korak izpustijo).

https://lllnutrition.com/

2. V tabelo do 6.12. vpišite email in uporabniško ime, ki ste ga uporabili pri registraciji.

3. V sklopu LLL tečaja boste pisali tudi on-line test. V ta namen si prenesite in namestite program SEB (safe exam browser). 

https://safeexambrowser.org/download_en.htm  ali  https://lllnutrition.com/course/view.php?id=1913 

4. Program pred LLL tečajem preizkusite na spodnji spletni strani. 

https://lllnutrition.com/course/view.php?id=1957

5. LLL tečaj je razpisan na espenovi spletni strani. Preko te spletne strani, boste pristopili k samemu LLL tečaju prav tako pa so na kratko opisana navodila za pisanje testa.

https://lllnutrition.com/course/index.php?categoryid=678&browse=categories&perpage=20&page=1

6. Pred pisanjem testa je potrebno izpolniti evaluacije, ki jih najdete na zgornji ESPEN strani pod linkom za webinar. V kolikor evaluacije niso izpolnjene, diplome o opravljenem tečaju ne morete dobiti.

7. Za opravljen izpit potrebujete 23 točk.

© SZKP 2018. Vse pravice pridržane.